Moilas Gluten-Free, Gluteeniton Sämpylä 5kpl/400g, pakaste
6431903344818
Moilas Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
6
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Gluteeniton, runsaskuituinen, vaalea sämpylä. Yhden sämpylän paino noin 80 g. Laktoositon. Kypsä pakaste - sulata ja nauti.
Ingredients
Vesi, riisijauho, tapiokatärkkelys, riisihapatejauho, rypsiöljy, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), bambukuitu, sokeri, hiiva, omenakuitu, perunakuitu, sakeuttamisaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa , ksantaani, karboksimetyyliselluloosa), suola, psyllium, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit). Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenitonta KAURAA ja MAITOA.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia | Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Kaura  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1037  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 248  kcal |
Rasvaa | 3.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
Hiilihydraattia | 48.1  g |
Ravintokuitua | 6.3  g |
Proteiinia | 3.5  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E422 Glyseroli  E464 Hydroksipropyylimetyyliselluloosa  E415 Ksantaanikumi  |
Brändinimi | Moilas Gluten-Free |
Pakkausmerkintä | Gluteeniton elintarvike (yliviivattu tähkä) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 334481 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sämpylät ovat parhaimmillaan lämpiminä. Lämmitä jäistä sämpylää mikroaaltouunissa täydellä teholla (800 W) 30-40 s/sämpylä tai uunissa n. 200-asteessa noin 6-8 min. Anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua. Sämpylän voi myös sulattaa huoneenlämmössä. Sulatusaika on n. 1 h. Sulata vain kerralla tarvittava määrä, koska sämpylät kuivuvat nopeasti sulatuksen jälkeen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bullarna smakar bäst uppvärmda. Värm upp de frusen bulle i mikrovågsugnen med full effekt (800W) i ca 30-40 sek/bulle eller i ugnen i 200°C i ca 6-8 minuter. Produkten kan även tinas upp i rumstemperatur ca 1 timme. Tina/värm inte upp för många en gång, bullarna torkar snabbt efter upoptining/uppvärmning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytettävä -18°C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Sulje avattu pakkaus esim. pussinsulkijalla kuivumisen estämiseksi. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring -18°C eller kallare. Stäng förpackningen ordentligt så att produkten inte torkar under frysförvaringen. Upptinad produkt bör ej frysas om. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store -18 °C or colder. Once defrosted do no freeze again. Close the opened packaging to prevent the rolls from drying. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
gluteiiniton
vehnätön |
Trade Item Key Words (Eng) |
glutenfree
wheat free wheatfree wheat-free roll |
Trade Item Key Words (Swe) |
semla
fralla vetefri glutenfritt |
Diet type code | Dietetic |