Moilas Gluten-Free kaura100 kaurapalaleipä 25x85g kypsä pakaste, gluteeniton
6431901840206
Moilas Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Pehmeää suomalaisen kauran makua monessa muodossa. Pyöreä leipä on valmiiksi halkaistu. Kypsä, yksittäispakattu pakaste.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Gluteeniton kaura |
Ainesosan määrä prosenteissa : 58 
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Energiasisältö (kJ) | 920  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 220  kcal |
Rasvaa | 4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
Hiilihydraattia | 37  g |
Ravintokuitua | 7.7  g |
Proteiinia | 5.4  g |
Suolaa | 1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Moilas Gluten-Free |
Pakkausmerkintä | Gluteeniton elintarvike (yliviivattu tähkä) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 184020 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Lämmitä jäistä leipää omassa, avaamattomassa pakkauksessaan uunissa 180 °C:ssa noin 8 minuuttia. Pakkauskalvo kestää max. 200 °C lämpötilan. Voit myös sulattaa 1 h huoneenlämmössä ja lämmittää nopeasti mikroaaltouunissa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Värm det frysta brödet i ugn 180 °C i cirka 8-10 min i sin egen oöppnade förpackning. Max temperaturen för förpackningen är 200 °C. Du kan också tina 1 h i rumstemperatur och uppvärma snabbt i mikrovågsugn. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
gluteiiniton
leipä pala täysjyvä |
Avainsanat (eng.) |
glutefree
wholegrain |
Avainsanat (ruotsi) |
glutenfri
fullkorn |