Moilas flatbread 3pcs/210g gluten-free, frozen
6431903728014
Moilas Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
10
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kiviarinarieska on mukavan pehmeä ja parhaimmillaan juuri lämmitettynä voin kera. Kiviarinarieska on kypsä pakaste, joten sen voi nauttia myös ihan vain sulatettuna.
Ainesosat
Vesi, perunahiutale, riisijauho, tattarijauho, tapiokatärkkelys, sokeri, nostatusaineet (E450, E500), suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä |
Gluteeni 
Gluteeni  Laktoosi  Laktoosi  |
Lähde |
Fosfaatti 
Fosfaatti  |
Energiasisältö (kJ) | 890  kJ |
Energiasisältö (kcal) |
210 
kcal 210  kcal |
Rasvaa |
0.8 
g 0.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.1  g |
Hiilihydraattia | 46  g |
Ravintokuitua | 2.2  g |
Proteiinia |
3.7 
g 3.7  g |
Suolaa | 1.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E500 Natriumkarbonaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Moilas Gluten-Free |
Pakkausmerkintä | Gluteeniton elintarvike (yliviivattu tähkä) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 373801 |
Valmistustapa | Mikro |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Tuote sulaa huoneenlämmössä noin 1 tunnissa. Voit myös lämmittää jäistä rieskaa mikroaaltouunissa (800W) n. 40-50 s. Mikrolämmityksen aikana rieska kannattaa suojata esim. mikrokuvulla kuivumisen estämiseksi. Tuotteen voi lämmittää myös uunissa tai leivänpaahtimessa. Tarjoa pian sulatuksen/lämmityksen jälkeen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Värm upp fruset bröd i mikrovågsugnen med ful effekt (800W) i 40-50 s. Under uppvärmninge är det en god idé att skydda brödet t.ex. med mikroskålen för att det inte torkar. Produkten kan även värmas upp i ugnen eller brödrosten. Det tar 1 timme att tinas upp i rumstemperatur. Servera genast efter upptining/uppvärmning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytettävä -18°C:ssa tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Avattu tuotepakkaus on suljettava huolellisesti kuivumisen estämiseksi. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | FÖRVARING: -18°C eller kallare. Stäng förpackningen ordentligt så produkten inte torkar under frysförvaringen. Upptinad produkt bör ej frysas om igen efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store in -18°C or below. Once defrosted do not re-freeze. The product may be stored until the best before date at -18°C. Once opened, tightly seal the package to prevent the product from drying out. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 1 pv |
Avainsanat (suomi) |
gluteiiniton
rieska |
Avainsanat (eng.) | glutenfree |
Avainsanat (ruotsi) | tunbröd |
Ruokavaliotieto | Erityisruokavaliovalmiste |