Myllyn Paras piparitaikina 1kg laktoositon, pakaste
6417700067518
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
5
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, sokeri, kasvirasvat ja -öljyt (palmu, rypsi, shea), siirappi, vesi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (sisältää VEHNÄÄ)), aromit, suola, mausteet (inkivääri, kaneli, neilikka), nostatusaine (E500), väri (beta-karoteeni). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, kananmunaa, maitoa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Soijapavut  Maito  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1627  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 389  kcal |
Rasvaa | 14.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.4  g |
Hiilihydraattia | 56.8  g |
Ravintokuitua | 2.4  g |
Proteiinia | 6.2  g |
Suolaa | 1.03  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E322 Lesitiinit  E500 Natriumkarbonaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6751 |
Valmistustapa | Paisto |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike Herkkä hajuille |
Valmistusohjeet | Sulata taikina jääkaapissa pakkauksessaan yön yli tai levitä taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min, kunnes taikina on riittävän sulanut kaulittavaksi. Älä sulata taikinaa mikroaaltouunissa. Kauli taikinalevy n. 2–3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla n. 200 ºC n. 5–9 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina degen i kylskåp över natten eller i rumstemperatur ca 45 minuter tills degen har tinat tillräckligt för att kavla. Tina degen inte i mikrovågsugnen. Kavla degplattan till en tjocklek av 2-3 mm. Strö lite mjöl under av degen om det fastnar på bordet. Använd en form för att pressa mönstren in i degen och lägg dem med en spatel på en bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen vid cirka 200 ° C i cirka 5-9 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Får inte frysas efter upptining. Förvaring i - 18 °C eller kallare. Hållbarhet i frystemperatur (- 18 °C) till bäst före -datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Do not refreeze after thawing. Store at - 18°C or colder. Can be stored at a frozen temperature (- 18 °C) until the best-before date. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |