Myllyn Paras runebergin torttu 54x90g kypsä, pakaste
6417700069086
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Myllyn Paras Runebergin Torttu saa herkullisen makunsa muun muassa appelsiinimarmeladista ja mantelimurskasta. Tortun maun kruunaa makea vadelmasilmä ja se on leivottu laktoosittomalla voilla.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Vehnä  Mantelit  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Pähkinät  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Hasselpähkinä  Saksanpähkinä  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1571  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 375  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.8  g |
Hiilihydraattia | 54  g |
Ravintokuitua | 1.8  g |
Proteiinia | 5.4  g |
Suolaa | 0.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E503 Ammoniumkarbonaatti 
E440 Pectins  E406 Agar  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E202 Kaliumsorbaatti  E330 Sitruunahappo  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E160a Karotenoidit  E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6908 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 1 pv |