Myllyn Paras Pastry dough plates 500g
6417700050275
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
20
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
5 kpl valmiiksi kaulittuja torttutaikinalevyjä makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, kasvirasva- ja öljy (palmu, rypsi), vesi, suola, aromi, hapettumisenestoaine (E334), väri (beta-karoteeni). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa, maitoa.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Soijapavut  Maito  |
| Ei sisällä |
Sokereita 
Laktoosi  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 1569  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 375  kcal |
| Rasvaa | 25.8  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 12  g |
| Hiilihydraattia | 29.6  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.2  g |
| Ravintokuitua | 2  g |
| Proteiinia | 5.6  g |
| Suolaa | 0.92  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E334 L-Viinihappo  |
| Brändinimi | Myllyn Paras |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 5027 |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Levitä taikinalevyt erilleen sulamaan huoneenlämpöön n. 15 minuutiksi. Voit sulattaa takinalevyjä erilleen otettuina varovasti mikroaaltouunin sulatusteholla n. 1-2 minuuttia. Leikkaa levyt terävällä veitsellä kahtia neliöiksi. Tee jokaisesta kulmasta viillot keskipistettä kohti puoleeenväliin n. 3 cm:n matkalle. Taita joka toinen kulma ylös keskelle. Yhdistä nämä kulmat nipistäen ne yhteen ja painaen alas keskelle. Laita päälle reilu nokare paistonkestävää hilloa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg avskilda degplattorna att tina i rumstemperatur i ca 15 minuter. Du kan tina upp avskilda degplattorna försiktigt i mikrovågsugn på upptiningseffekt ca 1-2 minuter. Skär itu degplattorna till fyrkanter med en vass kniv. Skär en snitt från varje horn halvvägs mot mitten, dvs. ca 3 cm. Vik up vartannat hörn till mitten. Pressa ihop dessa hörn och tryck ner dem i mitten. Sätt på en rejäl klick sylt. Grädda bakverken i 225 °C ugn på mellersta falsen 10-15 min. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Får inte frysas efter upptining. Förvaring i -18 °C eller kallare. Hållbarhet i frystemperatur (-18 °) till bäst före -datum.färskvara. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Do not refreeze after thawing. Store at -18°C or colder. Can be stored at freezing temperature (-18 °C) until the best-before date.v |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |





