Reuter & Stolt croissant sandwich 45x100g raw frozen
3291811179680
Oy Reuter Stolt Products Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Täysin uudenlainen leipätuote moderniin voileipätarjoiluun. Tuote, jossayhdistyy croissantin kuohkeus, aidon voin maku, täysjyväviljan ja siementen rapeus. Koristeltu pellavan ja auringonkukan siemenillä sekä kaurahiutaleilla. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai aromiaineita.
Ainesosat
VEHNÄjauho, vesi, VOI 19,5%, täysjyväVEHNÄjauho 10,5%, siemenet 5% (auringonkukka, ruskea pellavansiemen, unikko, keltainen pellavansiemen), hiiva, sokeri, VEHNÄgluteiini, suola, KANANMUNA, KAURAhiutaleet, emulgointiaine: E472e, jauhonparanne: E300, entsyymi.Voi sisältää jäämiä soijalesitiinistä ja pähkinöistä.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Kaura  Laktoosi  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Pähkinät  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1558  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 373  kcal |
Rasvaa | 19.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 12.5  g |
Hiilihydraattia | 41.6  g |
Ravintokuitua | 2.2  g |
Proteiinia | 7.1  g |
Suolaa | 1.16  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Reuter & Stolt |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
28661
28661 |
Valmistustapa |
Paistettu
Paistettu |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Elintarvike Pakaste Pakaste |
Valmistusohjeet | Valmistusohjeet: Paistetaan jäisinä noin 18- 20 minuuttia 170 asteessa. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning:Frysta produkter bakas 18 -20 minuter i 170°C. Återfrys aldrig en tinad produkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste, säilytys -18 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Frysvara, förvaring i - 18 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen goods, store at -18 °C. |
Avainsanat (suomi) |
voileipä
voileipä sandwich sandwich vitriinituote vitriinituote horeca horeca croissandwich croissandwich |