Reuter & Stolt mini croissant voita 18% 160x25g vähälaktoosinen, raakapakaste
3291811156865
Oy Reuter Stolt Products Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
VEHNÄjauho, vesi, VOI (18%), sokeri, hiiva, VEHNÄgluteeni, KANANMUNA, suola, aromiaineet, emulgointiaine: E472e, jauhonparanne: E300, väriaine: E160aii, entsyymi. Saattaa sisältää pieniä määriä soijalesitiiniä, pekanpähkinää, hasselpähkinää ja mantelia.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Ranska 
Ranska  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Muna  Vehnä  Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maito  Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Äyriäiset  Kala  Kala  Maapähkinä  Maapähkinä  Selleri  Selleri  Sinappi  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Lupiini  Nilviäiset  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Soijapavut  Pähkinät  Pähkinät  Seesaminsiemenet  Seesaminsiemenet  |
Vähän |
Laktoosi 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) |
1785 
kJ 1785  kJ |
Energiasisältö (kcal) |
426 
kcal 426  kcal |
Rasvaa |
20.7 
g 20.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
13.6 
g 13.6  g |
Hiilihydraattia |
48.7 
g 48.7  g |
Ravintokuitua |
3 
g 3  g |
Proteiinia |
9.8 
g 9.8  g |
Suolaa |
1.2 
g 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia |
1 
g 1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E300 Askorbiinihappo  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Viimeinen valmistuspaikka |
Ranska
Ranska |
Brändinimi | Reuter & Stolt |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Rasia
Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero |
27232
27232 |
Valmistustapa |
Paistettu
Paistettu |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Pakaste |
Valmistusohjeet |
Aseta jäinen tuote uunipellille. Paista 12-15 minuttia 180/200 asteessa C. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Aseta jäinen tuote uunipellille. Paista 12-15 minuttia 180/200 asteessa C. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Placera de frusna croissanterna på en ugnsplåt och grädda i ugn 180 / 200 grader C 12 - 15 min. Låt svalna. Frys inte en tinad produkt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste, säilytys -18 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Frysvara, förvaring i - 18 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) |
Frozen goods, store at -18 °C.
Frozen goods, store at -18 °C. |
Alin varastointilämpötila |
-20
°C -20 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
croisu
croisu croissant croissant croissu croissu täysjyväcroissu täysjyväcroissu aamiaiscroissant aamiaiscroissant aamiaiscroisu aamiaiscroisu minicroisu minicroisu minicroissant minicroissant minicroissu minicroissu |