Reuter & Stolt Power-Grain Loaf 12 x 600 g lactose free prebaked frozen
5450005168956
Oy Reuter & Stolt Products Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vehnä/ruisleipä karkeilla soijajyvillä, pellavansiemenillä, auringonkukansiemeniä ja seesamia. Esipaistettu, pakastettu.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (48%), vesi, VEHNÄmallasjauho (5%), pellavansiemen (2%), auringonkukanjyvät (2%), kaurarouhe (2%), hiiva, SOIJArouhe, VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola (suola, kaliumjodaatti), RUISjauho (1%), RUIShiutaleet (1%), SEESAMI (1%), VEHNÄhiutaleet (<1%), karkeat RUISjyvät (<1%), paahdetut VEHNÄmallasjauhot (<1%), paahdetut ohramallasjauhot (<1%), VEHNÄleseet (<1%), sakeuttamisaine (E 412), jauhojen käsittelyaine (E 300). (Jäämiä: MUNAT, MAITO, PÄHKINÄT)
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Luxemburg  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Seesaminsiemenet 
Vehnä  Ruis  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Soijapavut  Kaura  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Muna  Maito  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Munia  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 1139  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 270  kcal |
| Rasvaa | 4.8  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.8  g |
| Hiilihydraattia | 43.3  g |
| Ravintokuitua | 5.3  g |
| Proteiinia | 10.8  g |
| Suolaa | 1.7  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E412 Guarkumi  |
| Brändinimi | Reuter & Stolt |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 216895 |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste, säilytys -18 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Frysvara, förvaring i - 18 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen goods, store at -18 °C. |
| Avainsanat (suomi) |
vehnähapanleipä
buffetleipä lounasleipä buffet hapanvehnäleipä pakaste |





