RF Corn-Sandwich 1200g viipaloitu vehnäsekaleipä
6416661116020
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
5
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Corn-sandwich on viipaloitu vehnärouheleipä, jonka viipalekoko on n. 12 x 12 x 1,1 cm (n 30 siivua à 30 g), joten se sopii hyvin esim. kolmioleipiin. Suomessa leivotussa vehnärouheleivässä on vehnää ja ruista, vähemmän suolaa ja se on kuitupitoinen. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä, säilyvyys 4 vrk.
Ainesosat
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, VEHNÄ- ja RUISrouhe, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola,aromi), hiiva, sokeri, VEHNÄgluteeni, RUIShapantaikina (RUIS, vesi, hapankulttuuri), suola, emulgointiaineet (E482, E471), VEHNÄmallasjauho, dekstroosi, sakeuttamisaine E412, happamuudensäätöaine E262 ja jauhonparanne E300.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Ruis  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  Munia  Soija  Pähkinöitä  |
Vähennetty | Natrium tai suola  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1133  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 271  kcal |
Rasvaa | 4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
Hiilihydraattia | 47  g |
Ravintokuitua | 5.3  g |
Proteiinia | 8.4  g |
Suolaa | 0.8  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E262 Natriumasetaatti  E412 Guarkumi  E482 Kalsiumstearoyyli-2-laktylaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1602 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 30 |
Valmistusohjeet | Sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Viipaleet voi sulattaa myös leivänpaahtimessa. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina i rumstemperatur; hela bröd 4-5 timmar, en skiva 10-15 minuter. Förvaras i rumstemperatur. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |