RF viipaloitu vehnäsekaleipä 1200g pa
6416661116013
Rollfoods Oy Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
5
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Brown-Sandwich on maukas viipaloitu vuokaleipä, jonka viipalekoko on n. 12 x 12 x 1,1 cm (n 30 siivua à 30 g), joten se sopii hyvin esim. kolmio- ja avoleipiin. Suomessa leivottu, vähempi suolainen leipä, jossa vehnä- ja ruisjauhon lisäksi makua antaa ruismallas. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä, säilyvyys 4 vrk.
Ingredienser
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), hiiva, RUISmallas, sokeri, suola, RUISjauho, emulgointiaineet (E482, E471), VEHNÄmallasjauho, dekstroosi, sakeuttamisaine E412, happamuudensäätöaine E262, RUIShapantaikina (RUIS, vesi, hapankulttuuri) ja jauhonparanne E300. Voimakassuolainen
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Vehnäjauho |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Ruis  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  Munia  Soija  Pähkinöitä  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1110  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 265  kcal |
Rasvaa | 3.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 47  g |
Ravintokuitua | 4  g |
Proteiinia | 7.9  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E482 Kalsiumstearoyyli-2-laktylaatti 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E412 Guarkumi  E262 Natriumasetaatti  E300 Askorbiinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1601 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | sulatus: Huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä, säilyvyys 4 vrk. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | smältning: I rumstemperatur som enskilda bröd 4-5 timmar, i skivor 10-15 min. Förvara det tinade brödet i rumstemperatur, hållbarhet 4 dagar. |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |