RFIso ruisvuokaleipä 2400g viipaloitu
6416661116044
Rollfoods Oy Ab
Sales unit:
ST
Sales amount:
5
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Iso ruisvuokaleipä (100 % ruis) on valmiiksi viipaloitu, 12 x 12 cm, paksuus 9 mm. Leivässä keskimäärin 40 viipaletta. Suomessa leivottu ruisvuokaleipä on runsaskuituinen ja täyttää Sydänmerkki-kriteerit.
Ingredients
RUISJAUHO (79,7%, Suomi), vesi, hiiva, suola (0,9%), VEHNÄGLUTEENI.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Ruis |
Ainesosan määrä prosenteissa : 79.7 
Viljelypaikka : Suomi  |
Ruis |
Ainesosan määrä prosenteissa : 79.7 
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  Vehnä  Ruis  Ruis  |
Ei sisällä allergeenia |
Maito 
Maito  Äyriäiset  Äyriäiset  Muna  Muna  Kala  Kala  Maapähkinä  Maapähkinä  Soijapavut  Soijapavut  Pähkinät  Pähkinät  Selleri  Selleri  Sinappi  Sinappi  Seesaminsiemenet  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Lupiini  Nilviäiset  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  |
Energiasisältö (kJ) | 1047  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 249  kcal |
Rasvaa | 1.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
Hiilihydraattia | 49.8  g |
Ravintokuitua | 10.8  g |
Proteiinia | 8.3  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Last processing |
Finland
Finland |
Brändinimi |
RF
RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1604 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa |
40
40 |
Valmistusohjeet |
Sulatus huoneenlämmössä yksittäisinä leipinän 2 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Sulatus huoneenlämmössä yksittäisinä leipinän 2 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina i rumstemperatur; hela bröd ca 2 timmar, en skiva 10-15 minuter. Förvaras i rumstemperatur. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto |
Vegaaniruokavalio
Vegaaniruokavalio |