Rollfoods american pan panpizzabotten 20x230g förbakad, fryst
6416661013091
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Esipaistettu, pehmeä ja kuohkea pannupizzapohja, jonka halkaisija on 22 cm, paksuus noin 1,5 cm. Suomessa leivottu pohja on maustamaton ja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä.
Ainesosat
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), hiiva,perunahiutale, suola, sokeri, emulgointiaine E472e, VEHNÄmallasjauho, VEHNÄgluteeni ja jauhonparanne E300.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  Munia  Soija  Pähkinöitä  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Lähde | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1307  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 312  kcal |
| Rasvaa | 9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
| Hiilihydraattia | 47  g |
| Ravintokuitua | 3.9  g |
| Proteiinia | 7.9  g |
| Suolaa | 1.2  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472a Rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | RF |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1309 |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Annosten määrä pakkauksessa | 20 |
| Valmistusohjeet | Levitä jäisen tai hiukan sulaneen pizzapohjan päälle haluamasi täytteet. Paista 225-250°C:n uuninlämmössä, kunnes pinta on kauniin värinen. Paras tulos saadaan voidellussa pizzapannussa, pizzapohja ei saa koskettaa suoraan uunin arinaa, joten käytä tarvittaessa ritilää alla.Valmistusarvot ovat ohjeellisia. Pohja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg på (fryst eller tinad) pizzabotten fyllningar enligt tycke. Stek i 225-250°C varm ugn tills ytan har fått en vacker färg. Bästa resultatet fås i en smord pizzapanna. Pizzabotten får ej röra ugnens galler. Tillverkningsvärdena är vägledande. Upptinade produkten kan förvaras i rumstemperatur 2 dagar. |
| Alin varastointilämpötila | -18 °C |





