SBS Rieskaneliö 40x80g frozen flatbread
7311379554272
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
SBS Rieskaneliö on perinteinen rieska kätevässä muodossa. Täyttämällä saat rieskaneliöstä wrapin, tarjoile kokonaisena tai pieniä suupaloina.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU ja muu kuin EU), vesi, sokerisiirappi, hiiva, MAITOJAUHE, stabilointiaine (E412), kasviöljy (rapsi), suola, VEHNÄGLUTEENI, OHRAMALLAS, jauhonparanne (E300).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa |
Ruotsi 
Ruotsi  |
Ainesosien alkuperät
| Vehnä |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : EU  Viljelypaikka : Muu kuin EU  |
| Vehnä |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : EU  Viljelypaikka : Muu kuin EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Maito 
Maito  Vehnä  Vehnä  Ohra  Ohra  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Sisältää |
Kuitu 
Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) |
1204 
kJ 1204  kJ |
| Energiasisältö (kcal) |
287 
kcal 287  kcal |
| Rasvaa |
2.2 
g 2.2  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
0.4 
g 0.4  g |
| Hiilihydraattia |
56 
g 56  g |
| Ravintokuitua |
3.5 
g 3.5  g |
| Proteiinia |
9 
g 9  g |
| Suolaa |
0.4 
g 0.4  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia |
0.8 
g 0.8  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E412 Guarkumi  E300 Askorbiinihappo  E300 Askorbiinihappo  |
| Viimeinen valmistuspaikka |
Ruotsi
Ruotsi |
| Brändinimi |
Schulstad Bakery Solutions
Schulstad Bakery Solutions |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi |
Laatikko
Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero |
5427
5427 |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Pakaste Elintarvike Elintarvike |
| Valmistusohjeet |
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä.
Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) |
Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl.
Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
| Alin varastointilämpötila |
-25
°C -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila |
-18
°C -18 °C |





