Sibylla Frenchdog-sämpylä pakaste 20x60g
5701014063924
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Mehevät Sibylla Frenchdog-sämpylät ovat sulatuksen ja lämmityksen jälkeen valmiita syötäviksi. Parhaan tuloksen saat, kun lämmität Frenchdog-sämpylät sämpyläpaahtimessa, parilalla tai grillissä. Tämän jälkeen Frenchdog on valmis koottavaksi. Täytä Frenchdog mieleiselläsi Sibylla nakilla ja mausta Frenchdog oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla kastikkeilla sekä Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja nauti.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, hiiva, suola, RUISJAUHO, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Puola  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Ruis  Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin | Seesaminsiemenet  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1062  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 251  kcal |
Rasvaa | 1.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
Hiilihydraattia | 50  g |
Ravintokuitua | 2.8  g |
Proteiinia | 8.3  g |
Suolaa | 0.96  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Sibylla |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9214 |
Valmistusohjeet | Sulata huoneenlämmössä tunti ennen tarjoilua. Lämmitä sämpylät leivänpaahtimessa, parilassa tai uunissa (2 min 190 °C). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp en timme i rumstemperatur före servering. Varm brödet i brödrost, klämgrill eller i ugn (2 min i 190 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |