Vaasan 7 viljan leipätaikina 17x600g pakaste
6437005056598
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan 7-viljan leipä paistetaan myymälässä paikan päällä talon tapaan. Tämä reippaan rouhea leipä saa lisämakua maissista, kaurasta ja speltistä.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, hiiva, maissihiutale, pellavansiemen, KAURAHIUTALE, auringonkukansiemen, hirssi, TÄYSJYVÄSPELTTIJAUHO, TÄYSJYVÄRUISJAUHO, VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola, OHRAMALLAS, VEHNÄMALLAS, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, maitoa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Ohra  Kaura  Speltti  Ruis  Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Saksanpähkinä  Pähkinät  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1067  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 253  kcal |
Rasvaa | 3.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 43  g |
Ravintokuitua | 3.9  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Vaasan |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 13814 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70%). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 540 g. *) Tarjoiluehdotus: ripottele kaurahiutaleita leivän pinnalle (katso kuva). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 540 g. *) Förädlingstips: toppa brödet med havreflingor (se bild). |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |