Vaasan Iso Munkkirinkeli aihio 65x110g pakaste
6437005072802
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Iso Munkkirinkeli on munkkiaihio, joka on nostattamatonta taikinaa valmiiksi leikattuna munkkirinkelin muotoon. Munkit sulatetaan huolella, jonka jälkeen ne voi uppopaistaa ja sokeroida.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, sokeri, KANANMUNA, kasviöljy ja rasva (palmu, rapsi), hiiva, kardemumma, suola, emulgointiaine (E472e), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, mantelia.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Ainesosien alkuperät
Vehnä |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Pekaanipähkinä 
Pistaasipähkinä  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Mantelit  Pähkinät  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1630  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 390  kcal |
Rasvaa | 23  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.6  g |
Hiilihydraattia | 38  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 6.2  g |
Suolaa | 0.6  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Vaasan |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 70325 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Laita jäiset munkit rasvatulle alustalle. Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Munkit voi nostattaa vasta, kun sisus on sulanut. Nostata 60–90 min nostatuskaapissa (33–36 °C, r.H. 70–75%). Ota munkit ulos nostatuskaapista 15 min ennen uppopaistoa, jotta munkkien pinta ehtii hieman kuivahtaa. Uppopaista n. 180°C rasvassa. Sokeroi paiston jälkeen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Placera de frysta munkarna på ett smort underlag. Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. Tina munkarna ordentligt före jäsning. Jäs 60–90 i jässkåp (33–36 °C, 70–75% fuktighet). Låt munkarna torka i rumstemperatur 15 min före fritering. Fritera i ca 180°C fett. Sockra efter friteringen. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |