Vaasan Iso Munkkirinkeli aihio 65x110g pakaste
                6437005072802
                
                    Oy Lantmännen Unibake Ab
                
            
        
                                Myyntiyksikkö
                            
                                KPL
                        
                                        ME1 koko:
                                    
                                    
                                        1 
                                        KPL
                                
                                        Alv-%:
                                    
                                    
                                            14.0%
                                Toimitus ja saatavuus
                
                                        Tuotetyyppi:
                                    
                                    
                                        Tilaustuote
                                
                                        Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
                                
                        Vaasan Iso Munkkirinkeli on munkkiaihio, joka on nostattamatonta taikinaa valmiiksi leikattuna munkkirinkelin muotoon. Munkit sulatetaan huolella, jonka jälkeen ne voi uppopaistaa ja sokeroida.
            Ainesosat
                
                        VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, sokeri, KANANMUNA, kasviöljy ja rasva (palmu, rapsi), hiiva, kardemumma, suola, emulgointiaine (E472e), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, mantelia.
            Tuotteen alkuperä
                | Valmistusmaa | Viro  | 
Ainesosien alkuperät
                | Vehnä | 
                                Ainesosan määrä prosenteissa :  
                                     Viljelypaikka : EU   | 
                        
Ravitsemukselliset ominaisuudet
                | Sisältää allergeenin | 
                                Muna 
                                     Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä   | 
                        
| Ei sisällä allergeenia | 
                                Pekaanipähkinä 
                                     Pistaasipähkinä  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset   | 
                        
| Saattaa sisältää allergeenin | 
                                Maito 
                                     Mantelit  Pähkinät   | 
                        
| Ei sisällä | Laktoosi  | 
| Energiasisältö (kJ) | 1630  kJ | 
| Energiasisältö (kcal) | 390  kcal | 
| Rasvaa | 23  g | 
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.6  g | 
| Hiilihydraattia | 38  g | 
| Ravintokuitua | 2  g | 
| Proteiinia | 6.2  g | 
| Suolaa | 0.6  g | 
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g | 
| Lisäaineen nimi / E-numero | 
                                E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
                                     E300 Askorbiinihappo   | 
                        
| Brändinimi | Vaasan | 
| Tuoteryhmä | Pakaste | 
| Pakkaustyyppi | 
                            Laatikko 
                                         Pussi / kassi  | 
                    
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 70325 | 
| Käsittelyohjeet | 
                            Pakaste 
                                         Elintarvike  | 
                    
| Valmistusohjeet | Laita jäiset munkit rasvatulle alustalle. Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Munkit voi nostattaa vasta, kun sisus on sulanut. Nostata 60–90 min nostatuskaapissa (33–36 °C, r.H. 70–75%). Ota munkit ulos nostatuskaapista 15 min ennen uppopaistoa, jotta munkkien pinta ehtii hieman kuivahtaa. Uppopaista n. 180°C rasvassa. Sokeroi paiston jälkeen. | 
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Placera de frysta munkarna på ett smort underlag. Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. Tina munkarna ordentligt före jäsning. Jäs 60–90 i jässkåp (33–36 °C, 70–75% fuktighet). Låt munkarna torka i rumstemperatur 15 min före fritering. Fritera i ca 180°C fett. Sockra efter friteringen. | 
| Alin varastointilämpötila | -25 °C | 
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C | 





