Vaasan Italian leipätaikina 17x600g pakaste
6437005054549
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Italianleipä on vehnä- ja grahamjauhoista leivottu ja myymälässä paikan päällä paistettu leipä. Tämän leivän herkullisen maun salaisuutena on taikinajuuri ja grahamjauhot.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, GRAHAMJAUHO 15% , hiiva, kuivattu VEHNÄTAIKINAJUURI, kasviöljy (rapsi), VEHNÄGLUTEENI, OHRAMALLAS, suola, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, maitoa.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Viro  |
Ainesosien alkuperät
| Vehnä |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Ohra  |
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Saksanpähkinä  Pähkinät  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Lähde | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1029  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 244  kcal |
| Rasvaa | 3.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
| Hiilihydraattia | 43  g |
| Ravintokuitua | 3  g |
| Proteiinia | 8.5  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
| Brändinimi | Vaasan |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 14726 |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70 %). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 540 g. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina över natten i kylrum (ca 4C°) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ ferdig stekt produkt: ca 540 g. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





