Vaasan Italian leipätaikina 17x600g pakaste
6437005054549
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Italianleipä on vehnä- ja grahamjauhoista leivottu ja myymälässä paikan päällä paistettu leipä. Tämän leivän herkullisen maun salaisuutena on taikinajuuri ja grahamjauhot.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, GRAHAMJAUHO 15% , hiiva, kuivattu VEHNÄTAIKINAJUURI, kasviöljy (rapsi), VEHNÄGLUTEENI, OHRAMALLAS, suola, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, maitoa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Ainesosien alkuperät
Vehnä |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Ohra  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Saksanpähkinä  Pähkinät  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1029  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 244  kcal |
Rasvaa | 3.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
Hiilihydraattia | 43  g |
Ravintokuitua | 3  g |
Proteiinia | 8.5  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Vaasan |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 14726 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70 %). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 540 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina över natten i kylrum (ca 4C°) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ ferdig stekt produkt: ca 540 g. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |