Vaasan Kanelikierrepulla 55x100g pakaste
6437005068966
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Vaasan Kanelikierrepulla on kierrepulla runsaalla kanelitäytteellä. Tämä pulla maistuu varmasti ja pysyy mehevänä kierremuotonsa ansiosta. Syys-lokakuussa saatat tavata tämän pullan roosassa asussa, koska Kanelikierrepulla on ollut mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä useamman vuoden ja silloin saa ylleen vaaleanpunaiset raesokerit ja vuoan.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, sokeri, kasviöljy (palmu, rapsi), KANANMUNA, hiiva, kaneli, muunnettu perunatärkkelys, sakeuttamisaine (E412), aprikoosinsydän, suola, kardemumma, emulgointiaineet (E472e, E471), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, mantelia, soijaa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Palmuöljy |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Muu kuin EU  |
Kananmuna |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Syntymäpaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Soijapavut  Mantelit  Pähkinät  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1313  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 312  kcal |
Rasvaa | 10  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.7  g |
Hiilihydraattia | 48  g |
Ravintokuitua | 2.2  g |
Proteiinia | 6.2  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E412 Guarkumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 70201 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Paista 180°C 12–15 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. Grädda i 180°C 12–15 min. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |