Vaasan Kauratyynyt 360g 6 st skuret havreblandbröd
6437005053368
Vaasan Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Runsaskuituinen, pehmeän kauraisa tyynyleipä. Leivottu Suomessa kotimaisesta viljasta.
Ainesosat
HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO, VEHNÄJAUHO, vesi,KAURA 14 % (rouhe, hiutale, lese, kuitu), hiiva,VEHNÄGLUTEENI,kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, VEHNÄNALKIO, jauhonparanne (askorbiinihappo), säilöntäaine (sorbiinihappo) ja RUISJAUHO.Kauraa 22 % leivän viljasta ja 14 % leivän painosta.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ruis  Vehnä  |
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Kala  Pähkinät  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Mantelit  Hasselpähkinä  Saksanpähkinä  Cashewpähkinä  Pekaanipähkinä  Parapähkinä  Pistaasipähkinä  Macadamia-pähkinä  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  Ohra  Speltti  Äyriäiset  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1127  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 267  kcal |
| Rasvaa | 3.90  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.60  g |
| Hiilihydraattia | 43  g |
| Ravintokuitua | 6  g |
| Proteiinia | 12  g |
| Suolaa | 1.10  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E200 Sorbiinihappo 
E300 Askorbiinihappo  |
| Brändinimi | Vaasan |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 12477 |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Tarjoiluvalmis |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Färdigt att servera |
| Alin varastointilämpötila | 18 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 22 °C |





