Vaasan Munkkirinkeli 30x90g pakaste
6408180732003
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Vaasan Munkkirinkeli on pidetty klassikkomunkki, joka on leivottu Joutsenon leipomollamme jo vuosia suurella sydämellä.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, kasviöljy (palmu), vesi, sokeri, KANANMUNA, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), hiiva, suola, kardemumma, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E472e), aromi, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Muna 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
| Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Soijapavut  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1607  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 385  kcal |
| Rasvaa | 23  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.5  g |
| Hiilihydraattia | 37  g |
| Ravintokuitua | 2  g |
| Proteiinia | 6  g |
| Suolaa | 0.6  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
| Brändinimi | Vaasan |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 27055 |
| Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Lämmitä 180°C 2–3 min (myös lämmitys mikroaaltouunissa mahdollinen). Sokeroi ja anna lämmön tasaantua 10 min ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 30 min i rumstemperatur eller över natten i kyl. Värm i 180°C 2–3 min (även snabb uppvärmning i mikrovågsugn möjlig). Sockra och låt svalna 10 min före servering. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





