Vaasan Mustikkatassu 35x110g pakaste
6417889271256
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Vaasan Mustikkatassu on upea munkki mustikkahillolla. Se on saanut muotonsa karhuntassusta! Leivottu Joutsenossa, Lappeenrannassa.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, kasviöljy (palmu), vesi, sokeri, mustikka 5,5%, KANANMUNA, kasviöljy ja –rasva (palmu, rapsi), hiiva, suola, kardemumma, muunnettu maissitärkkelys, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaineet (E471, E472e, E481), rypälesokeri, sakeuttamisaine (E466), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa. Tuotteessa mustikkatäytettä 14% (Suomi).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Mustikkatäyte |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14 
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Soijapavut  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1616  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 387  kcal |
Rasvaa | 22  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.6  g |
Hiilihydraattia | 40  g |
Ravintokuitua | 2.7  g |
Proteiinia | 5.7  g |
Suolaa | 0.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  |
Brändinimi | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 27125 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Lämmitä 180°C 2–3 min (myös lämmitys mikroaaltouunissa mahdollinen). Sokeroi ja anna lämmön tasaantua 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 30 min i rumstemperatur eller över natten i kyl. Värm i 180°C 2–3 min (även snabb uppvärmning i mikrovågsugn möjlig). Sockra och låt svalna 10 min före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |