Vaasan Porkkanaleipätaikina 23x440g djupfryst morotbröd
6437005068874
Tuotekoodi: | 6437005068874 |
EAN-koodi: | 6437005068874 |
Myyntiyksikkö: | ST |
ME1 koko: | 1.0 KPL |
Valmistaja/Toimittaja: | Oy Lantmännen Unibake Ab |
Valmistajan koodi): | 6437005068874 |
Alv-%: | 14.0% |
Tuotetyyppi: | Tilaustuote |
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Yksikkömuunnokset
ZLK | = 36.0 KPL | EAN-koodi: |
KPL | = 1.0 KPL | EAN-koodi: 6437005068874 |
ME1 | = 1.0 KPL | EAN-koodi: 200090241172 |


Saatavuus: |
Tuotetiedot
VEHNÄJAUHO, porkkana 21,5% (EU), vesi, TÄYSJYVÄRUISJAUHO 6%, hiiva, auringonkukansiemen 3%, porkkanamehu 1,5%, hunaja 1,5%, kasviöljy (rapsi), kuivattu VEHNÄTAIKINAJUURI, suola, persilja, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, maitoa.
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä | Laktoosi |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola |
Lähde | Kuitu |
Energiasisältö (kJ) | 994 kJ |
Energiasisältö (kcal) | 236 kcal |
Rasvaa | 4.5 g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5 g |
Hiilihydraattia | 39 g |
Ravintokuitua | 3.5 g |
Proteiinia | 8 g |
Suolaa | 1.3 g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0 g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit |
Muut tuotetiedot
Brändinimi | Vaasan |
Täydellinen tuotenimi (suomi) | Vaasan Porkkanaleipätaikina 23x440g pakaste |
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) | Vaasan Porkkanaleipätaikina 23x440g djupfryst morotbröd |
Täydellinen tuotenimi (eng.) | Vaasan Porkkanaleipätaikina 23x440g frozen carrot bread dough |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 70091 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70%). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 390 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/ stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 390 g. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.