Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

Vaasan Porkkanaleipätaikina 23x440g djupfryst morotbröd

6437005068874
Tuotekoodi: 6437005068874
EAN-koodi: 6437005068874
Myyntiyksikkö: ST
ME1 koko: 1.0 KPL
Valmistaja/Toimittaja: Oy Lantmännen Unibake Ab
Valmistajan koodi): 6437005068874
Alv-%: 14.0%
Tuotetyyppi: Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Yksikkömuunnokset
ZLK = 36.0 KPL  EAN-koodi
KPL = 1.0 KPL  EAN-koodi: 6437005068874
ME1 = 1.0 KPL  EAN-koodi: 200090241172
Ei sisällä: Laktoosi Tavararyhmä: Pakaste
Saatavuus:
Tuotetiedot
VEHNÄJAUHO, porkkana 21,5% (EU), vesi, TÄYSJYVÄRUISJAUHO 6%, hiiva, auringonkukansiemen 3%, porkkanamehu 1,5%, hunaja 1,5%, kasviöljy (rapsi), kuivattu VEHNÄTAIKINAJUURI, suola, persilja, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, maitoa.
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä Laktoosi 
Sisältää runsaasti Natrium tai suola 
Lähde Kuitu 
Energiasisältö (kJ) 994  kJ
Energiasisältö (kcal) 236  kcal
Rasvaa 4.5  g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja 0.5  g
Hiilihydraattia 39  g
Ravintokuitua 3.5  g
Proteiinia 8  g
Suolaa 1.3  g
Hiilihydraattia, josta laktoosia 0  g
Lisäaineen nimi / E-numero E300 Askorbiinihappo 
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
Muut tuotetiedot
Brändinimi Vaasan 
Täydellinen tuotenimi (suomi) Vaasan Porkkanaleipätaikina 23x440g pakaste 
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) Vaasan Porkkanaleipätaikina 23x440g djupfryst morotbröd 
Täydellinen tuotenimi (eng.) Vaasan Porkkanaleipätaikina 23x440g frozen carrot bread dough 
Tuoteryhmä Pakaste 
Pakkaustyyppi Laatikko 
Tavarantoimittajan tuotenumero 70091 
Valmistustapa Paistettu 
Käsittelyohjeet Pakaste 
Valmistusohjeet Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70%). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 390 g. 
Valmistusohjeet (ruotsi) Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/heveskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/ stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 390 g. 
Alin varastointilämpötila -25  °C
Ylin varastointilämpötila -18  °C
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
  • wihuri.png
  • wipak.png
  • wihuri-metrotukku.png
  • Tekninen-Kauppa.png
  • Jetflite.png