Vaasan Possumunkki 35x110g baked frozen
6416577015493
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Possumunkki on reilunkokoinen klassikkoherkku kunnon makeannälkään. Täytteenä raikasta omenahilloa. Leivottu suurella sydämellä Joutsenon leipomossamme Lappeenrannassa.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, palmuöljy, vesi, sokeri, omena 6%, kasviöljy ja –rasva (palmu, rapsi), KANANMUNA, hiiva, suola, VEHNÄGLUTEENI, muunnettu maissitärkkelys, kardemumma, emulgointiaineet (E471, E481, E472e), rypälesokeri, stabilointiaine (E466), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa. Tuotteessa omenatäytettä 14,5% (Suomi).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Omenatäyte |
Ainesosan määrä prosenteissa : 14.5 
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1554  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 372  kcal |
Rasvaa | 22  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.1  g |
Hiilihydraattia | 37  g |
Ravintokuitua | 2.6  g |
Proteiinia | 5.3  g |
Suolaa | 0.47  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  |
Brändinimi | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 218591 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Lämmitä 180°C 2–3 min (myös lämmitys mikroaaltouunissa mahdollinen). Sokeroi ja anna lämmön tasaantua 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 30 min i rumstemperatur eller över natten i kyl. Värm i 180°C 2–3 min (även snabb uppvärmning i mikrovågsugn möjlig). Sockra och låt svalna 10 min före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |