Vaasan Sydänmunkki 50x70g pakaste
6437005050305
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Vaasan Sydänmunkki on valloittavan ihana: se on sydämen muotoinen ja täytetty makoisalla vadelma-omenahillolla.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, kasviöljy (palmu), vesi, sokeri, KANANMUNA, vadelma 2%, kasviöljy ja –rasva (palmu, rapsi), hiiva, omena 1%, suola, kardemumma, muunnettu perunatärkkelys, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaineet (E471, E472e, E481), rypälesokeri, sakeuttamisaine (E466), väri (E163), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa. Tuotteessa vadelma-omenatäytettä 11 % (Suomi).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Vadelma-omenatäyte |
Ainesosan määrä prosenteissa : 11 
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Soijapavut  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1643  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 394  kcal |
Rasvaa | 24  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 10  g |
Hiilihydraattia | 38  g |
Ravintokuitua | 1.9  g |
Proteiinia | 5.2  g |
Suolaa | 0.45  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E300 Askorbiinihappo  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  |
Brändinimi | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 27227 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Lämmitä 180°C 2–3 min (myös lämmitys mikroaaltouunissa mahdollinen). Sokeroi ja anna lämmön tasaantua 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 30 min i rumstemperatur eller över natten i kyl. Värm i 180°C 2–3 min (även snabb uppvärmning i mikrovågsugn möjlig). Sockra och låt svalna 10 min före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |