Vaasan TaikaRuis täysjyväruisviipaleet 550g
6437005058660
Vaasan Oy
Sales unit
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Täysjyvän taikaa jokaiseen päivään. Ruisleipä kuin pehmeä vaalea leipä, leivottu 100% rukiista.
Ingredients
TÄYSJYVÄRUIS (jauho, hiutale, mallas, rouhe) EU, RUISJAUHO (EU), vesi, VEHNÄGLUTEENI, sokeri, hiiva, auringonkukansiemen, siirappi, pellavansiemen, rapsiöljy, jodioitu suola, OHRAMALLASUUTE,emulgointiaine (E 471, E 472e) sakeuttamisaine (E 415) ja jauhonparanne (askorbiinihappo).Ruista 100 % leivän viljasta ja 50 % leivän painosta. Täysjyväruista 51 % leivän viljasta ja 25 % leivän painosta.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Viro  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Ohra  Ruis  Vehnä  |
| Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Kala  Pähkinät  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Mantelit  Hasselpähkinä  Saksanpähkinä  Cashewpähkinä  Pekaanipähkinä  Parapähkinä  Pistaasipähkinä  Macadamia-pähkinä  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  Kaura  Speltti  Äyriäiset  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 1113  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 265  kcal |
| fat, total | 5.20  g |
| fatty acids, total saturated | 1.20  g |
| Carbohydrates | 39  g |
| fibre | 8.80  g |
| Protein | 11  g |
| Salt | 1.10  g |
| Carbohydrates of which lact. | 0  g |
| Additive Name |
E415 Xanthan gum 
E260 Acetic acid  E471 Mono- and diglycerides of fatty acids  E200 Sorbic acid  E472e Mono- and diacetyl tartaric acid esters  |
| Brand Name | Vaasan Taika |
| Packaging type code | Bag |
| Supplier identification code | 10402 |
| Preparation | Ready to eat |
| Handling Instructions Code Reference | Foodstuffs |
| Preparation instructions (Fin) | Tarjoiluvalmis |
| Preparation instructions (Swe) | Färdigt att servera |
| Minimum storage handling temperature | 18 °C |
| Maximum storage handling temperature | 22 °C |





