Vaasan Tumma Kreikanleipätaikina 17x600g pakaste
6437005054532
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Kreikanleipä on paikan päällä myymälässä paistettu ja talon tapaan moniviljataikinasta leivottu kuitupitoinen leipä. Tämä tumma leipä saa makunsa herkullisen rapeista pellavan- ja auringonkukansiemenistä.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, RUISJAUHO, hirssi, OHRAMALLAS, VEHNÄLESE 1,3%, pellavansiemen 1,2%, auringonkukansiemen 1,2%, KAURAROUHE 1%, suola, kasvirasva ja -öljy (palmu, rapsi), VEHNÄMALLAS, hedelmäsokeri, emulgointiaine (E472e), aromi, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, maitoa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Kaura 
Vehnä  Ruis  Ohra  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Saksanpähkinä  Maito  |
Sisältää | Kuitu  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 947  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 224  kcal |
Rasvaa | 3.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
Hiilihydraattia | 37  g |
Ravintokuitua | 4.5  g |
Proteiinia | 10  g |
Suolaa | 1.3  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Vaasan |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 13809 |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70%). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 530 g. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina över natten i kylrum (ca 4°C) eller 2-3 timmar i rumstemperatur. Jäs/heves ca 60 min i jässkåp/hevskap (35-37°C, ca 70% fuktighet). Värm ugnen till 220°C. Ställ in brödet och tillför ca 1 sek ånga/damp per plåt som ska bakas/stekes. Sänk temperaturen till 180-200°C och grädda/stekes i 23-26 min. OBS! Gräddningstider/steketider och temperatur är riktvärden beroende på ugn. Vikt bakad/ferdig stekt produkt: ca 530 g. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |