Vaasan Tuplatäytepulla 60x100g pakaste
6437005056413
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Tuplatäytepulla on kierrepulla, jossa on vaniljainen rahkatäyte ja mantelirouhetta pinnalla.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, sokeri, kasvirasva ja -öljy (palmu, rapsi), MAITORAHKA, hiiva, KANANMUNA, muunnettu tärkkelys, suola, kovetettu kasvirasva (kookos), VEHNÄGLUTEENI, rasvaton MAITOJAUHE, kardemumma, KERMAJAUHE, stabilointiaineet (E401, E412), väri (E160a), aromi (vanilliini), emulgointiaineet (E471, E472e), rypälesokeri, jauhonparanne (E300). Koristelupussin ainekset: MANTELIROUHE. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Viro  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Vehnä  Mantelit  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Pähkinät  |
Ei sisällä allergeenia |
Pekaanipähkinä 
Pistaasipähkinä  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1173  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 279  kcal |
Rasvaa | 7.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.7  g |
Hiilihydraattia | 44  g |
Ravintokuitua | 2.4  g |
Proteiinia | 6.9  g |
Suolaa | 0.53  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.45  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E300 Askorbiinihappo  E401 Natriumalginaatti  E412 Guarkumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Vaasan |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 25376 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 1 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Ripottele pullien päälle reilusti mantelirouhetta ja paista 180°C 12–15 min. Laatikko sisältää mantelirouhepussin (a 250 g) 60 pullan koristeluun. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. Toppa bullarna med mandelkross och grädda i 180°C 12–15 min. Förpackningen innehåller en påse (á 250 g) mandelkross för garnering av 60 st bullar. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |