Vaasan Vaniljamunkki 40x90g pakaste
6437005075360
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Vaasan Vaniljamunkki on suorakaiteen muotoinen munkki, jossa on herkullista vaniljatäytettä. Leivottu Lantmännen Unibaken Joutsenon leipomossa Lappeenrannassa.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, palmuöljy, sokeri, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), KANANMUNA, hiiva, muunnettu peruna- ja maissitärkkelys, suola, VEHNÄGLUTEENI, kardemumma, emulgointiaineet (E471, E481, E472e), rypälesokeri, stabilointiaine (E466), auringonkukkaöljy, aromit (mm. vanilja), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Ei sisällä allergeenia |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Soijapavut  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1573  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 377  kcal |
Rasvaa | 23  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.6  g |
Hiilihydraattia | 36  g |
Ravintokuitua | 2.4  g |
Proteiinia | 5.6  g |
Suolaa | 0.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Laatikko
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 70394 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 30 min huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Lämmitä 180°C 2–3 min (myös lämmitys mikroaaltouunissa mahdollinen). Sokeroi ja anna lämmön tasaantua 10 min ennen tarjoilua. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 30 min i rumstemperatur eller över natten i kyl. Värm i 180°C 2–3 min (även snabb uppvärmning i mikrovågsugn möjlig). Sockra och låt svalna 10 min före servering. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |