Alleri makkarakuutio 4x500g pakaste
6416661021904
Rollfoods Oy Ab
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Maukas ja allergeenivapaa Alleri makkarakuutio (4 x 500 g) sopii käytettäväksi tavallisen makkaran tapaan kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin. Valmistettu kotimaisesta porsaanlihasta, lihapitoisuus 64,5 % . Allerit on sekä kehitetty että valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta-merkki. Allerit eivät sisällä maitoa, kananmunaa, naudanlihaa, viljatuotteita, gluteenia, soijaa tai mausteita eivätkä jodia.
Ingredienser
Porsaanliha (Suomi) (64,5 %), vesi, perunatärkkelys, säilöntäaine(suola, natriumnitriitti (E250), paakkuuntumisenestoaine (E535)), suola, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää | Natriumnitriitti  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Vehnä  Maito  Munia  Soija  Pähkinöitä  Jodi  Vilja  |
| Energiasisältö (kJ) | 943  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 222  kcal |
| Rasvaa | 17  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.6  g |
| Hiilihydraattia | 6.5  g |
| Proteiinia | 10.8  g |
| Suolaa | 1.6  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E300 Askorbiinihappo  E450 Dinatriumdifosfaatti  E535 Natriumferrosyanidi  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Alleri |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Kartonki |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 2190 |
| Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
| Käsittelyohjeet | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Sulata tuote jääkaapissa ja käytä tavallisen makkaran tapaan. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina produkten i kylen och använd som vanligt korv. |
| Alin varastointilämpötila | -18 °C |





