Atria burger nötkött 480g
6407800003394
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Suomalainen naudan jauheliha, joka on erityisesti burgereita varten kehitetty. Herkullisen burgerin salaisuutena on oikea rasvapitoisuus, joka tässä tuotteessa on asetettu 20 %:iin. Hyvällä rasvaprosentilla burgerista tulee mehevää ja maukasta. Pakkauksen käyttö on helppoa: Avaa pakkaus ja jaa liha neljään osaan. Muotoile pihveiksi ja paista grillissä tai pannulla. Mitä kuumempi grilli tai pannu, sen parempi, sillä pinnasta halutaan vahvan ruskea ja mahdollisimman rapea.
Ainesosat
Naudanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1029  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 248  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 11  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.14  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4228 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistamista. Leikkaa neljään osaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista tai grillaa pihvejä noin 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +70 °C. Kääri folioon ja anna vetäytyä |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut köttet i rumstemperatur ½ timme före tillredningen. Skär köttet i fyra delar. Salta och peppra. Stek eller grilla biffarna i panna i ca 6 minuter och vänd dem då och då, tills innertemperaturen är +70 °C. Lägg biffarna i aluminiumfolie och låt dra. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 4 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |