Atria hanger steak n2kg pakaste
2078456200006
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
10
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Naudan Hanger Steak on murea ja aromikas lihas, parhaimmillaan medium tai medium miinuksena. Leikkaa hanger steakin keskikalvo pois, mausta ja grillaa. Voidaan myös hauduttaa ylikypsäksi. Yksi pakkaus sisältää kaksi kappaletta Hanger Steak lihaksia, paino yhteensä noin 1,5 kg. Liha on kasvatettu Suomessa.
Ainesosat
Naudan pallealihas
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudan pallealihas |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 584  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 139  kcal |
Rasvaa | 6.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.13  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4562 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILARARE ~ 50 °CMEDIUM ~ 55 °CWELLDONE ~ 65 °C |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt Hanger Steaken tina i ett kylrum i ett dygn innan stekningen och ta bort hinnan som går genom köttet. Krydda Hanger Steaken med salt och peppar, stek på en grillpanna tills de är av önskad stekningsgrad. Hanger Steaken är bäst som medium, varvid innertemperaturen är 55 °C. Låt köttet dra sig minst 15 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |