Atria kalkkunan fileesuikale n2kg kypsä
2078554300004
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmiiksi kypsennetty kalkkunan fileesuikale on hyvä raaka-aine erilaisille kastikkeille ja muille kalkkunaruuille. Atrian valikoimaan kuuluva kypsä kalkkunan fileesuikale on valmistettu suomalaisesta kalkkunasta. Se on myös valmiiksi suolattua. Atrian Kypsä Kalkkunan Fileesuikale on saatavilla 2 kg pakkauksissa. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Kalkkunan fileesuikale, jodioitu merisuola, rypsiöljy. Kalkkunanlihan alkuperä Suomi. 100 g tuotetta on käytetty 109 g lihaa
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Kalkkunanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 511  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 121  kcal |
Rasvaa | 1.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 27  g |
Suolaa | 0.48  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 109  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5543 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi valmistettavaan ruokaan. Loppukuumennus noin 10 minuuttia ruokalajista riippuen, kunnes sisälämpötila on 75 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 65 mm, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, då produkten är lös för att tillsättas till den tillredda maten. Slutuppvärmning cirka 10 minuter beroende på maträt, tills innertemperaturen är 75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |