Atria kalkkunan jauheliha 2,5kg kypsä, irtopakaste
6407800012068
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmiiksi kypsä kalkkunan jauheliha on hyvä raaka-aine monipuoliseen ruuanvalmistukseen. Kalkkunan jauhelihaa voi käyttää esimerkiksi keitoissa, kastikkeissa tai uuniruuissa. Atrian kypsä kalkkunan jauheliha on valmistettu suomalaisesta kalkkunasta. Tällä tuotteella on sydänmerkki. Kalkkunan jauheliha on saatavilla 2x2,5 kg pakkauksissa.
Ainesosat
Kalkkunan reisiliha (95 %) vesi, mineraalisuola (jodioitu suola, kaliumkloridi), bambukuitu, tapiokatärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451), hapettumisenestoaine E 300. Kalkkunanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Kalkkunanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 95 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää | Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 590  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 141  kcal |
Rasvaa | 6.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
Hiilihydraattia | 1.4  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6781 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota tuote kylmiöön sulamaan vuorokausi ennen käyttöä. Lisää valmiiseen kastike- tai keittopohjaan ja loppukuumenna +75 °C:een. Tuote on mahdollista käyttää myös jäisenä esim. kylmävalmistusprosessissa |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt produkten tina i kylrummet ca ett dygn före tillredningen. Tillsätt i såser eller soppor och värm upp till 75 °C. Produkten kan även användas fryst vid t.ex. kall tillagning |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |