Atria kalkkunan paistisuikale n2kg kypsä
2078556200005
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maukas kalkkunanliha sopii kastikkeisiin ja uuniruokiin. Atrian kypsä kalkkunan paistisuikale on valmistettu suomalaisen kalkkunan paistiosista. Kalkkunan paistisuikale on myös valmiiksi suolattu. Kalkkunan paistisuikale on saatavilla 2 kg pakkauksissa.
Ainesosat
Kalkkunanliha, jodioitu merisuola, rypsiöljy. Kalkkunanlihan alkuperä Suomi. 100 g tuotetta on käytetty 103 g lihaa
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Kalkkunanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 644  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 154  kcal |
Rasvaa | 7.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.48  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Raaka-aineen määrä per 100g valmista tuotetta | 103  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E202 Kaliumsorbaatti 
E211 Natriumbentsoaatti  E330 Sitruunahappo  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5562 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 100 mm GN-teräsvuoassa, 6 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi valmistettavaan ruokaan. Loppukuumennus noin 10 minuuttia ruokalajista riippuen, kunnes sisälämpötila on 75 °C. Sellaisenaan tarjottavana kuumenna omassa pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 75-80 °C, korkeintaan 20 minuuttia sisälämpötila 75 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 100 mm, 6 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, då produkten är lös för att tillsättas till den tillredda maten. Slutuppvärmning cirka 10 minuter beroende på maträtt, tills innertemperaturen är 75 °C. Vid servering som sådan hettas produkten upp i sin egen förpackning i kombinationsugn med ångfunktion 75-80 °C, i högst 20 minuter innertemperaturen 75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |