Atria kanan hornet tulisesti marinoitu siipi 550g
                6407810014595
                
                    Atria Suomi Oy
                
            
        
                                Myyntiyksikkö
                            
                                KPL
                        
                                        ME1 koko:
                                    
                                    
                                        6 
                                        KPL
                                
                                        Alv-%:
                                    
                                    
                                            14.0%
                                Toimitus ja saatavuus
                
                                        Tuotetyyppi:
                                    
                                    
                                        Tilaustuote
                                
                                        Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
                                
                        Atria Kana Hornet tulisesti marinoidut siivet ovat herkullista ja helppoa sormiruokaa. Atria Hornet kanansiivet ovat suomalaista kanaa. Siipien kanssa maistuvan kokonaisuuden luo pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut tai varsisellerit. Lisäksi voit tehdä niin kanansiiville, kuin kasviksille oman dipin täydentämään jo herkullista makumaailmaa. Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Siivistä saa mukavan rapeita pinnasta, kun ne asettelee uunipellille hieman erilleen toisistaan. Näin siivet myös kypsyvät tasaisemmin. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
            Ainesosat
                
                        Broilerin siipi (92 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkopippuri, korianteri, juustokumina, valkosipuli, kurkuma), sokeri, punaviinietikka, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, muunnettu maissitärkkelys, etikka, auringonkukkaöljy, punajuurimehujauhe, kookosrasva ja -öljy, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), emulgointiaine E 471. Broilerinlihan alkuperä Suomi
            Tuotteen alkuperä
                | Valmistusmaa | Suomi  | 
Ainesosien alkuperät
                | Broilerinliha | Ainesosan määrä prosenteissa : 92  Kasvatuspaikka : Suomi  | 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
                | Ei sisällä allergeenia | Gluteenia  sisältävät viljat ja -tuotteet  Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  | 
| Ei sisällä | Laktoosi  Gluteeni  | 
| Energiasisältö (kJ) | 811  kJ | 
| Energiasisältö (kcal) | 195  kcal | 
| Rasvaa | 14  g | 
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.5  g | 
| Hiilihydraattia | 0.7  g | 
| Ravintokuitua | 0.1  g | 
| Proteiinia | 17  g | 
| Suolaa | 0.71  g | 
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g | 
| Lisäaineen nimi / E-numero | E202 Kaliumsorbaatti  E211 Natriumbentsoaatti  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E1450 Natriumoktenyylisukkinaattitärkkelys  | 
| Brändinimi | Atria | 
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) | 
| Pakkaustyyppi | Rasia | 
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1396 | 
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki | 
| Valmistusohjeet | Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on +75°C. | 
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut vingarna i rumstemperatur ½ timme före tillagningen. Bred ut de vingarna jämnt på en ugnsplåt beklädd med bakplåtspapper och stek i 250°C traditionell ugn ca 25 minuter tills innertemperaturen är +75°C. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C | 
| Alin varastointilämpötila | 5 °C | 
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C | 





