Atria Karelianstew 3kg
6407800025532
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Karjalanpaisti on herkullista suomalaista perinneruokaa. Pakkauksessa on sopivassa suhteessa porsaan ja naudan lihaa, jotta karjalanpaistista tulee maukasta ja mehevää. Runsaankokoiset lihapalat kypsyvät mureaksi hauduttamalla ja ovat miellyttäviä suutuntumalta.
Ainesosat
Viljaporsaanliha (60 %), naudanliha (40 %). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 60 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 40 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 682  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 163  kcal |
Rasvaa | 9.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 19  g |
Suolaa | 0.14  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 613030 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ruskistus kuivapaistolla 250 °C, jonka jälkeen haudutus liemessä n. 45 minuuttia. Suurissa valmistuserissä haudutusaikaa kannattaa varata 1,5-2 tuntia (uuni täynnä), välillä sekoittaen. Varmista, että lihan sisälämpötila on 70 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bryn med torrstekning 250°C, låt därefter sjuda i spadet ca 45 minuter. För stora satser lönar det sig att reservera 1,5-2 timmar (ugnen full), rör om emellanåt. Se till att innertemperaturen i köttet är 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |