Atria kevyt jauheliha 9,5% 400g
6407830032586
Atria Suomi Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
6
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Atrian Kevyt Jauheliha sopii ihmisille, jotka haluavat syödä vähärasvaisesti, mutta maukkaasti. Jauhelihan alhainen 9,5 % rasvaosuus muodostuu tarkoin valituista paloista nautaa ja possua. Vähärasvainen liha soveltuu hyvin ruokiin, joissa halutaan korostaa mausteiden raikkautta ja kasvisten terveellisyyttä. Kokeile jauhelihaa esimerkiksi kastikkeisiin ja keittoihin. Vähärasvainen, mutta maukas jauheliha on erinomainen täyte esimerkiksi pizzalle, jossa rasvaisen juuston rinnalle sopii kevyempi lihatäyte.
Ingredients
NAUTA 50 %, VILJAPORSAS 50 %
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 693  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 166  kcal |
Rasvaa | 9.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.6  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 20  g |
Suolaa | 0.15  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3258 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota jauheliha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla kypsäksi, kunnes sisälämpötila on +70 °C. Mausta. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut köttet i rumstemperatur ½ timme före tillredningen. Stek färdigt i en het stekpanna, tills innertemperaturen är +70 °C. Krydda. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +4 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 4 °C |