Atria kokonainen broileri 1,5kg pakaste
6407800012563
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kokonainen suomalainen pakastebroileri maustamattomana. Broilerin voi pintamaustaa esimerkiksi sivelemällä pinnalle sitruunamehua, soijakastiketta ja voisulaa sekä mausteita ja suolaa. Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175 asteeseen. Poista broileri pakkauksesta repäisemällä pussi halki. Aseta broileri uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista uunin keskiosassa 175 °C:ssa n. 1½ h, kunnes broilerin sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on 75 °C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Kokonainen broileri
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 734  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 176  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.13  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1207 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Sulatus ja valmistus: Anna pakastetun broilerin sulaa hitaasti jääkaapissa noin 20 tuntia, huoneenlämpötilassa 10 - 12 tuntia tai kylmässä vedessä noin 4 tuntia. Poista broileri pakkauksesta. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Mausta broileri haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi sivellä broilerin pinnalle sitruunamehua, soijakastiketta ja voisulaa sekä hieman mausteita ja suolaa. Aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75°C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining och stekning: Låt den djupfrysta kycklingen tina långsamt i kylskåp ca 20 timmar, i rumstemperatur ca 10 - 12 timmar och i kallt vatten ca 4 timmar. Ta ut kycklingen ur förpackningen. Värm först ugnen till 175 grader. Smaksätt som du vill. Du kan till exempel pensla kycklingen med citronsaft, sojasås och smält smör med en aning kryddor. Sätt produkten i ugnen i ett kärl som tål ugn. Stek produkten i mitten av ugnen i +175 °C 1 ½ t, tills innertemperaturen i köttets tjockaste del är +75°C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |