Atria kypsä kanan filee maustettu n100g/n1,8kg
2078669800000
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1,8
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Broilerin filee (82 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaineet (E 450, E 451), sokeri, aromit (mm. paprika), emulgointiaine auringonkukkalesitiini, maltodekstriini, mausteet (sipuli, valkosipuli, mustapippuri, paprika, timjami, tomaatti, oregano, basilika, chili, rosmariini), muunnettu maissitärkkelys, happamuudensäätöaine sitruunahappo, savuaromi, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hydrolysoitu maissiproteiini. Voimakassuolainen. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 82 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää |
Sokereita 
Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 564  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 135  kcal |
Rasvaa | 6.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
Hiilihydraattia | 1.6  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 1.5  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E330 Sitruunahappo  E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6698 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin, pataruokiin, laatikoihin tai keittoihin. Loppukuumennus noin 10 minuuttia ruokalajista riippuen. Sellaisenaan tarjottavana kuumenna omassa pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 75-80 °C, korkeintaan 20 min, kunnes sisälämpötila on 75 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 65 mm, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, varvid köttet är tillräckligt löst för att tillsättas i såser, grytor, lådor eller soppor. Slutuppvärmning cirka 10 minuter beroende på maträtt. Vid servering som sådan hettas produkten upp i sin egen förpackning i kombinationsugn med ångfunktion 75-80 °C, i högst 20 min tills innertemperaturen är 75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |