Atria Kypsä Naudan 0 Jauheliha irtopakaste 2,5kg
6407800021572
Atria Suomi Oy
Customer request
Sales unit:
ST
Sales amount:
2
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Valmiiksi kypsä naudanjauheliha on hyvä raaka-aine monipuoliseen ruuanvalmistukseen. Naudanjauhelihaa voi käyttää esimerkiksi keitoissa, kastikkeissa tai uuniruuissa. Atrian kypsä naudan 0 jauheliha on valmistettu suomalaisen naudan mehukkaista osista. Siihen on lisätty myös suolaa. Naudanjauheliha saatavilla 2x2,5 kg pakkauksissa.
Ingredients
Naudanliha (90 %), vesi, bambukuitu, tapiokatärkkelys, perunakuitu, stabilointiaineet (E450, E451), jodioitu suola, aromi, hapettumisenestoaine E 300. Naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 90 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää | Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 620  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 148  kcal |
Rasvaa | 7.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.1  g |
Hiilihydraattia | 2.3  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.98  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 600215 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota tuote kylmiöön sulamaan vuorokausi ennen käyttöä. Lisää valmiiseen kastike- tai keittopohjaan ja loppukuumenna +75 °C:een. Tuote on mahdollista käyttää myös jäisenä esim. kylmävalmistusprosessissa säilytysohje huomioiden. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt produkten tina i kylrummet ca ett dygn före tillredningen. Tillsätt i såser eller soppor och värm upp till 75 °C. Produkten kan även användas fryst vid t.ex. kall tillagning med beaktande av förvaringsanvisningarna |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |