Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon
Tiedote K3-asiakkaille: luovumme ME2-myyntiyksiköstä 6.6. Lue lisää tästä ->

Atria Kypsä Pulled Pork n2kg

2078671700008 Atria Suomi Oy
G
L
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2  KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Viljaporsaanliha (99 %), jodioitu merisuola. Sianlihan alkuperämaa Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa Suomi 
Ainesosien alkuperät
Sianliha Ainesosan määrä prosenteissa : 99 
Kasvatuspaikka : Suomi 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura 
Ohra 
Ruis 
Speltti 
Vehnä 
Kala 
Lupiini 
Maito 
Laktoosi 
Mantelit 
Muna 
Nilviäiset 
Pähkinät 
Cashewpähkinä 
Hasselpähkinä 
Maapähkinä 
Pistaasipähkinä 
Saksanpähkinä 
Rikkidioksidi ja sulfiitit 
Seesaminsiemenet 
Selleri 
Sinappi 
Soijapavut 
Äyriäiset 
Ei sisällä Laktoosi 
Gluteeni 
Energiasisältö (kJ) 669  kJ
Energiasisältö (kcal) 160  kcal
Rasvaa 9.7  g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja 3.7  g
Hiilihydraattia 0  g
Ravintokuitua 0  g
Proteiinia 18  g
Suolaa 0.52  g
Hiilihydraattia, josta laktoosia 0  g
Muut tuotetiedot
Brändinimi Atria 
Täydellinen tuotenimi (suomi) Atria Kypsä Pulled Pork n2kg 
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) Atria Kokt Pulled Pork ca2kg 
Täydellinen tuotenimi (eng.) Atria Overcooked Pulled Pork ca2kg 
Pakkausmerkintä Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) 
Pakkaustyyppi Määrittelemätön pakkaus 
Tavarantoimittajan tuotenumero 6717 
Asetuksen tyyppi Terveysmerkki / Tunnistusmerkki 
Valmistusohjeet Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, tuotteesta tulee irtonaisempi lisättäväksi kastikkeisiin, pataruokiin, laatikoihin tai keittoihin. Loppukuumennus 10-15 minuuttia ruokalajista riippuen. Vaihtoehtoisesti lämmitetty liha leikataan tai revitään halutun kokoisiksi paloiksi, maustetaan ja tarjotaan burgerien/leipien täytteenä. 
Valmistusohjeet (ruotsi) Föruppvärmning i egen förpackning, perforerad 1/1 65 mm GN-kantin, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion i 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, varvid blir lösare och kan tillsättas i såser, grytor, lådor eller soppor. Slutlig uppvärmning 10–15 minuter beroende på maträtt. Alternativt kan det uppvärmda köttet skäras eller rivas i bitar i önskad storlek, kryddas och serveras som fyllning i hamburgare/bröd. 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) Säilytys alle +6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) Förvaring under +6 °C 
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) Storage temperature under +6 °C 
Alin varastointilämpötila 5  °C
Ylin varastointilämpötila 8  °C
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.

Inspiraatio

Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää

Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää

Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää

Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää
  • wihuri.png
  • wipak.png
  • wihuri-metrotukku.png
  • Tekninen-Kauppa.png
  • Jetflite.png