Atria Kypsä Pulled Pork n2kg
2078671700008
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
2
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Tuotetiedot
Viljaporsaanliha (99 %), jodioitu merisuola. Sianlihan alkuperämaa Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 99
Kasvatuspaikka : Suomi |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Kaura Ohra Ruis Speltti Vehnä Kala Lupiini Maito Laktoosi Mantelit Muna Nilviäiset Pähkinät Cashewpähkinä Hasselpähkinä Maapähkinä Pistaasipähkinä Saksanpähkinä Rikkidioksidi ja sulfiitit Seesaminsiemenet Selleri Sinappi Soijapavut Äyriäiset |
Ei sisällä |
Laktoosi
Gluteeni |
Energiasisältö (kJ) | 669 kJ |
Energiasisältö (kcal) | 160 kcal |
Rasvaa | 9.7 g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.7 g |
Hiilihydraattia | 0 g |
Ravintokuitua | 0 g |
Proteiinia | 18 g |
Suolaa | 0.52 g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0 g |
Muut tuotetiedot
Brändinimi | Atria |
Täydellinen tuotenimi (suomi) | Atria Kypsä Pulled Pork n2kg |
Täydellinen tuotenimi (ruotsi) | Atria Kokt Pulled Pork ca2kg |
Täydellinen tuotenimi (eng.) | Atria Overcooked Pulled Pork ca2kg |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6717 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, tuotteesta tulee irtonaisempi lisättäväksi kastikkeisiin, pataruokiin, laatikoihin tai keittoihin. Loppukuumennus 10-15 minuuttia ruokalajista riippuen. Vaihtoehtoisesti lämmitetty liha leikataan tai revitään halutun kokoisiksi paloiksi, maustetaan ja tarjotaan burgerien/leipien täytteenä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, perforerad 1/1 65 mm GN-kantin, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion i 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, varvid blir lösare och kan tillsättas i såser, grytor, lådor eller soppor. Slutlig uppvärmning 1015 minuter beroende på maträtt. Alternativt kan det uppvärmda köttet skäras eller rivas i bitar i önskad storlek, kryddas och serveras som fyllning i hamburgare/bröd. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Tarkista aina tuotetiedot pakkauksesta.
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme

Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Edessä huikea yhteistyövuosi 2023

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2022 on valittu - onnea voittajlle! Pysy kuulolla, ensi vuoden kilpailua hiotaan jo kovaa vauhtia.
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä

Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti

Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää