Atria nahallinen kanan reisipala miedosti suolattu n120g/n3kg tilajäljitettävä
2078143200005
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KG
ME1 koko:
3
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Broilerin reisiliha (86 %), vesi, jodioitu suola, säilöntäaine E 262. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 86 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Energiasisältö (kJ) | 794  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 191  kcal |
| Rasvaa | 15  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Ravintokuitua | 0  g |
| Proteiinia | 14  g |
| Suolaa | 0.96  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E262 Natriumasetaatti  |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1432 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni, kuivapaisto 180 ºC, kunnes sisälämpötila on +75 ºC |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombinationsugn, torrstekning 180 °C, tills innertemperatur är +75 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 5 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |





