Atria Knackkorv bit 3kg
6407870073662
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Atrian Suomalaisesta viljaporsaanlihasta valmistetuilla ja valmiiksi paloitelluilla nakkipaloilla valmistat niin keitot kuin kastikkeetkin käden käänteessä. Sopii myös pyttipannuun tai vaikka juures-nakkipannuun..
Ainesosat
Viljaporsaanliha, vesi, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, perunakuitu, savuaromi, mausteet (valkopippuri, inkivääri, paprika, maustepippuri), hapettumisenestoaine E 301, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Sisältää |
Sokereita 
Natriumnitriitti  Fosfaatti  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Energiasisältö (kJ) | 932  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 225  kcal |
| Rasvaa | 18  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7  g |
| Hiilihydraattia | 2.8  g |
| Ravintokuitua | 0.4  g |
| Proteiinia | 11  g |
| Suolaa | 1.9  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E301 Natriumaskorbaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E1412 Ditärkkelysfosfaatti  |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 7366 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni, yhdistelmäpaisto 130°C, kosteus 30 %, sisälämpötila 75°C, 20 minuuttia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombinatiosugn, kombinationstillagning 130°C, fukthalt 30 %, innertemperatur 75°C, 20 minuter. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 5 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |





