Atria naturell filéschnitzel av kalkon 480g
6407810011761
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maustamaton Atria kalkkunan fileeleike soveltuu monenlaisiin erilaisiin ruokiin, aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista eksoottisiin ruokiin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä kalkkuna sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Kalkkuna on erinomainen grilliherkku esimerkiksi maissin kanssa tarjoiltuna. Maustamaton kalkkunan fileeleike tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia pintamaustamisesta aina marinointiin. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa.
Ainesosat
Kalkkunanliha
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Kalkkunanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 467  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 110  kcal |
Rasvaa | 1.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 24  g |
Suolaa | 0.13  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1176 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 8 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C. Mausta haluamallasi tavalla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut filéerna i rumstemperatur ½ timme före tillagningen. Grilla eller stek i het panna i en skvätt olja totalt ca 8 minuter och vänd dem då och då tills innertemperaturen är +75°C. Krydda som du vill. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |