Atria maletkött av nöt 2kg kokt
6407860067190
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmiiksi kypsennetty jauheliha tuo nopeutta ja helppoutta ruonalaittoon, kastikkeista keittoihin. Tai kokeile vaikka tortillojen täytteeksi. Liha on suomalaista alkuperää ja saatavilla 2 kg:n pakkauskoossa
Ainesosat
Naudanliha (90 %), vesi, bambukuitu, jodioitu merisuola. Naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 90 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Energiasisältö (kJ) | 652  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 156  kcal |
| Rasvaa | 9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
| Hiilihydraattia | 0  g |
| Ravintokuitua | 2.6  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 0.46  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
| Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 6719 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN -vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi valmistettavaan ruokaan. Loppukuumennus 10-15 minuuttia ruokalajista riippuen. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 65 mm, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, då produkten är lös för att tillsättas till den tillredda maten. Slutuppvärmning cirka 10-15 minuter beroende på maträtt. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 5 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |





