Atria naudan niska n1,6kg viipaloitu, kypsä, pakaste
2078679100008
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
3,2
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Atrian kypsä viipaloitu naudan niska on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta. Niskapalat vaativat yleensä pitkää kypsytysaikaa, joten valmiiksi kypsällä ja viipaloidulla naudan niskalla voi kätevästi nopeuttaa ruokien valmistusaikaa. Valmiiksi kypsä naudan niska on saatavilla 2x1,6 kg pakkauskoossa pakasteena.
Ainesosat
Naudan niska, vesi, suola, mustapippuri. Valmistusmaa Ruotsi. Naudanlihan alkuperä Suomi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ruotsi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 820  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 190  kcal |
Rasvaa | 8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.3  g |
Hiilihydraattia | 0.5  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 31  g |
Suolaa | 0.7  g |
Brändinimi | Atria |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6791 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Aseta viipaleet 1/1 65 mm GN -vuokaan limittäin. Lisää pakkauksen liemi vuokaan. Peitä vuoka kannella ja kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +160 °C, kosteus 50 %, sisälämpö + 75 °C, noin 20 - 30 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg skivorna överlappande i en 1/1 65 mm GN-kantin. Tillsätt förpackningens spad i kantinen. Täck kantinen med lock och hetta upp med kombinationsfunktionen i kombinationsugn +160 °C, fuktighet 50 %, innertemperatur +75 °C, cirka 2030 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |