Atria beef-pork minced meat 15% 2kg
6407840042629
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Nauta 50 %, sika 50 %
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 859  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 207  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 18  g |
Suolaa | 0.14  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4262 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | 2 kg jauhelihaa/ 1/1 65 mm GN-vuoka. Kuivapaisto 250 °C, 5 minuuttia. Pataruskistus 120 °C, 5 minuuttia. Paistetaan, kunnes sisälämpötila 72 °C. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | 2 kg köttfärs/ 1/1 65 mm GN-kantin. Torrstekning 250 °C, 5 minuter. Bryn i gryta 120 °C, 5 minuter. Ska genomstekas till en kärntemperatur av 72 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +4 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 4 °C |