Atria nauta-sika jauheliha 2kg kypsä
6407860067466
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmiiksi kypsennetty jauheliha sopii monenlaiseen ruoanvalmistukseen. Jauhelihasta valmistat mehukkaat pyörykät, kastikkeet ja laatikkoruoat.Atrian kypsä nauta-possu jauheliha on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta ja possunlihasta. Siihen on lisätty myös suolaa. Jauheliha on saatavilla 2kg pakkauksissa
Ainesosat
Naudanliha (46 %), viljaporsaanliha (46 %), vesi, bambukuitu, jodioitu merisuola. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 45 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 45 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 937  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 226  kcal |
Rasvaa | 17  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.5  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 2.6  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6746 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Esikuumennus omassa pakkauksessaan, reiällisessä 1/1 65 mm GN-vuoassa, 5 pussia/vuoka. Yhdistelmäuunissa höyrytoiminnolla 90 °C kunnes sisälämpötila on 40 °C, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin, pataruokiin, laatikoihin tai keittoihin. Loppukuumennus 10-15 minuuttia ruokalajista riippuen |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Föruppvärmning i egen förpackning, i perforerad GN-kantin i stål 1/1 65 mm, 5 påsar/kantin. I kombinationsugn med ångfunktion 90 °C tills innertemperaturen är 40 °C, varvid köttet är tillräckligt löst för att tillsättas i såser, grytor, lådor eller soppor. Slutuppvärmning cirka 10-15 minuter beroende på maträtt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |