Atria nauta-viljapossu jauheliha 400g
6407830033279
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Atrian Nauta-Viljapossun Jauheliha 400 g pakkauksessa on suosittu arkiruoka. Jauheliharuokiin saa runsasta makua ja miellyttävää täyteläisyyttä nauta-possujauhelihasta. Pakkauksessa on puolet naudan- ja puolet possunlihaa, jonka vuoksi se sopii hyvin pidemmän kypsymisen vaativille ruuille. Jauhelihan rasvaisuus tuo moneen ruokaan kaivatun mehevyyden. Tästä jauhelihasta onnistut erinomaisesti tekemään makaronilaatikon, lasagnen, lihapullat ja hampurilaispihvit.
Ainesosat
Nauta 50 %, viljaporsas 50 %
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 1029  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 248  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.9  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.14  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3327 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota jauheliha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla kypsäksi, kunnes sisälämpötila on +70 °C. Mausta. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta ut köttet i rumstemperatur ½ timme före tillredningen. Stek färdigt i en het stekpanna, tills innertemperaturen är +70 °C. Krydda. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +4 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +4 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 4 °C |